Bordlamper

Fortbraccio bordlampe

Fortebraccio serien er designet i 1998 af Alberto Meda og Paolo Rizzatto for Luceplan.

Fortebraccio er inspireret af den traditionelle industrielle lampe. Designet opnår den ultimative kombination af en praktisk, fleksibel arbejdslampe med mange muligheder og samtidig et smukt, moderne design.

Lampens Individuelt justerbare arme og hoved kan roteres lodret og vandret. Lyskilden er justerbar således, at man kan vælge mellem et meget koncentreret lys eller et mere spredt lys. De specielle led gør lampen yderst fleksibel og bevægelig.

Retro bordlamper

Trends ændrer sig hele tiden, men der er elementer, som løbende kommer igen. Efter en periode hvor minimalismen har domineret er vi nu vendt tilbage til at dyrke det æstetiske ved retro og vintage design. I denne forbindelse er især retro bordlamper velegnede til at skabe dynamik i din indretning og gøre den personlig.

F.eks. fungerer 50ernes støvede pastelfarver, 60’ernes valg af gyldene metaller eller 70’ernes kulørte lampedesign godt sammen med den minimalistiske og moderne stilart.

Lighthouse har retro bordlamper fra bl.a. Verner Panton og Arne Jacobsen.

Bordlamper

Den lille stemningsskaber bader natborde i et blidt lys og omdanner et sidebord til den optimale læse- eller arbejdsplads. Da bordlamper ikke tager meget plads, kan de også give et personligt præg i selv små lejligheder. Enhver indretningsstil kan fuldendes med passende bordlamper – den rigtige bordlampe er prikken over i’et i enhver indretning.

Nogle lampemodeller giver direkte lys, hvilket gør dem velegnede som læselys. Andre bordlamper spreder hygge.

Se vores store udvalg af bordlamper i alt fra emaljeret metal, aluminium, 18K guld, krom, plastic og akryl.