Gulvlamper

KTribe F1

KTribe F1 gulvlampen er designet i 2007 af den berømte franske designer Philippe Starck for FLOS.

Lampen er enkel og kan pryde både det klassiske og minimalistiske hjem. Den skaber opsigt, men er stadig subtil nok til at tilpasse sig ethvert miljø.

Det elegante design samt den ekstravagante lampeskærm gør denne designlampe til et rigtigt samlerobjekt.

Ktribe F1 giver et flot diffust, varmt lys. Den er udstyret med en kontakt der gør det muligt at indstille til 4 forskellige lysniveauer, så den kan også udseende et mere skarpt lys, så den også er perfekt som læselampe.

Uplight

Uplight er en speciel form for gulvlampe, der giver et lyst og desuden også meget behageligt indirekte lys i hele rummet. Det er derved et fint alternativ til loftslamper i rum med lavt til loftet.

Udstyret med en dimmer kan nogle standerlamper opfylde alle behov for lys, lige fra lyst arbejdslys til stemningsfuldt dæmpet lys, på en praktisk og attraktiv måde.

Gulvlamper, der består af en uplight-del kombineret med et ekstra dreje led og en separat kontakt til spotlight (læselampe), er den optimale multifunktionelle lyskilde i mindre lejligheder til alle behov.

Gulvlamper

Gulvlamper, også kaldet standerlamper, er dekoration, eksklusivt design og funktionel belysning på samme tid.

Gulvlamper er fleksible idet de kan flyttes derhen, hvor du har brug for lyset, lige når du har brug for det.

Lighthouse har flotte historiske standerlamper; Bl.a. Arne Jacobsens AJ2 Bellevue – en del af hans allerførste lampeserie. Og Bestilte-lampen, som også er kendt som Churchil lampen, da den engelske præmierminister havde lampen stående i beskyttelsesbunkeren under Whitehall. Lampen er designet af Robert Dudley Best.