Loftslamper

Illumin Kobber

Med den eksklusive Illumin pendel i kobber look, får du en special udgave af den populære Illumin pendel, som i den grad er skabt til de nye trends inden for boligindretning.

Illumin kobber er designet af Frank Kerdil for Dyberg Larsen.

Pendlen er opbygget omkring et stel i poleret akryl, hvorpå der er monteret kvadratiske blade som danner lampen og sikrer et diffust og behageligt lys. Bladene er hvide på undersiden og belagt med kobberfolie på oversiden. Illumin pendlen i kobber look er fremstillet i 2 størrelser på henholdsvis Ø35 og Ø45 cm.

LED loftslamper

Er du klar til LED loftslamper? Så er der masser at komme efter, men du skal selvfølgeligt overveje et par ting.

Først og fremmest skal du overveje, om du selv ønsker at kunne bestemme styrken af lyset på dine lamper. LED loftlamper har nemlig indbygget LED lyskilde, og derfor er der også en bestemt watt på. En del af LED loftlamperne kan dog lysdæmpes, enten direkte på lampen eller ved at bruge din lysdæmperkontakt.

Derefter skal du overveje prisen, da LED lamper stadig er en tand dyrere, end hvis du f.eks. vælger en lampe uden pære og så tilkøber LED lyskilde.

Pendler

Lighthouse har et stort udvalg af smukke pendler.

Er du i tvivl om hvad en pendel er? En pendel er en lampe, som hænger ned fra loftet. Den bruges mange steder – ofte over spisebordet og sofabordet. Pendler er ofte den primære lyskilde i huset, så tænk over hvilket lys du skal bruge fra din pendel.

Lighthouse har pendler i mange forskellige materialer og stilarter. Bl.a. retro pendler i metal designet af Verner Panton. Pendler i Bauhaus stil designet af Robert Dudley Best. Og ultra moderne pendler fra Darø, hvor du kan sætte præg på udseenet, ved selv at sammensætte skærm og stel i lige præcis den farve og kvalitet, du ønsker.