Væglamper

Beluga

Beluga væglampe/loftlampe som er designet af Marc Sadler er produceret i 24% blykrystal. Dette får den meget elegante og enkle væglampe/loftlampe til at fremstå med en ekstrem glans. Ligeledes får det polerede krom lampen til at virke meget sofistikeret.

Den smarte og funktionelle Beluga lampe kan monteres lige hvor du har behov for det, og den giver et godt koncentreret lys.

Beluga serien findes i mange forskellige varianter og farver, så der er en lampe til et hvert hjem.

Ydermere er Beluga lamperne med glaskuppel mundblæst, hvilket giver dem hver deres helt unikke udtryk.

Væglamper til badeværelset

Badeværelseslamper skal kunne udfylde meget forskellige funktioner. Der foretrækkes som regel badeværelseslamper med varmt lys for at skabe en afslappende stemning, men til f.eks. sminkning foran badeværelsesspejlet, har du brug for et direkte og stærkt lys, hvor farverne er så naturtro som muligt. Af den grund ska der i et badeværelse altid være belysning tilgængeligt med forskelligt lys.

Badeværelseslamper er væsentlige stemningsskabere i badeværelset. Badeværelsesbelysningen skal ikke bare passe til genstandende og møblerne, men lyset skal også justeres efter din personlige komfortable stemning i lysstyrke og tone.

Væglamper

Væglamper er den perfekte løsning til individuelle lysbehov. Væglamper fungerer i soveværelset som sengelampe, i gangen til orienterende lys eller garderobe- belysning, på børneværelset til sove-belysning og i stuen som fremhævende supplement til hovedbelysningen.

Derudover kan indendørs væglamper også bruges dekorativt og til at understøtte stilen i din bolig.

Hvis du ønsker at anvende væglamper som kraftig spotlys, bør du vælge en model med justerbart beslag eller drejelig skærm, således at lyset falder nøjagtigt på det ønskede område. Hvis væglampen anvendes dekorativt, bør du omhyggeligt udvælge placeringen for at få den ønskede lyseffekt.